Cari ape?

Tuesday, March 31, 2009

CUCI cuci MATA..

Kalau korang perasan,kt blog ni aku byk ltk gamba2 yg swit n nice utk pndgan mata.
Semua gambar2 ni SANGAT lah CANTIK (bg aku lah) utk di print
sebagai penghias dinding kt umah @ penghias skrin desktop korang.huhu..
So,hr ni meh aku b'share lagi pic2 yg menarik.
Disebabkan dunia kita semakin panas dan byk sgt kempen pasal alam sekitar,
TEMA kita pada hr ini..
TERIMALAH....









P.O.K.O.K






SUBHANALLAH..
cantik kan? (^_^)




Thursday, March 19, 2009

sErAmmm...




Korang prasan x?
Ape dak tu buat ats tu?
Pehh..!
Meremang seh...huhu~

KAMU MANIS seperti gula..~

saya sgt syuke.. (^_^)

p/s: kurangkn gula dlm mkanan.nnt kene kncing manis.haa..xtau... ;P

Sunday, March 15, 2009

MENARIK for today 6 (Tahun 3000 (Y3K) )











MENARIK for today 5

SAM: Kenapa kamu cakap minum susu segar boleh bawa maut?
DOL: Sebab semalam semasa aku tengah minum,lembu tu terajang aku. Nasib baik tak mati.

------------------------------------------------------

SAM: Apasal ko marah kat tokey kedai 2 Ringgit tu?
DOL: Sebab dia tipu. Aku beli 3 barang dia mintak 6 ringgit. Kata kedai 2 Ringgit

------------------------------------------------------

SAM: Kau kata binatang peliharaan kau mati lemas? Mana kau tau dia mati lemas?
DOL: Sebab aku bela ikan emas. aku jumpa ia mati dalam air!

------------------------------------------------------

SAM: Semalam aku nampak hantu!
DOL: Uih! kau terkejut tak?
SAM: Taklah.... hantu tu yang terkejut tengok aku.
DOL: Mana kau tahu?
SAM: Aku tengok muka dia pucat semacam jer....

------------------------------------------------------

SAM: Apasal kopi yang kau buat ni rasa masin?
DOL: Gula dah habis!
SAM: Yang kau pergi campur garam apasal?
DOL:Kan aku kata, sebab gula dah habislah

------------------------------------------------------

SAM: Aku tengok kau beberapa hari ini "candle light dinner" dengan bini kau, mesti dia suka.
DOL: Dia marahlah. Aku lupa nak bayar bil elektrik, api rumah aku dah kena potong!

------------------------------------------------------

SAM: Aku ada AIDS? mana ada...
DOL: Aku baca 1 dari 10 orang kat Negara ni ada aids. Aku dah tanya 9 orang, semua tak ada aids, kau orang ke 10, tak payah tanya, aku dah tahu...

------------------------------------------------------

SAM: Dol, aku dengar bunyi batuk kau makin teruk!
DOL: Iya ke? kalau macamni aku kena banyak berlatih agar dapat batuk dengan lebih baik lagi.

------------------------------------------------------

SAM: Dah dua kali perompak yang sama datang merompak kedai kita.
DOL: Tu lah aku dah cakap kat kau,jangan pasang signboard "SILA DATANG LAGI"

Saturday, March 14, 2009

Wednesday, March 11, 2009

MENARIK for today 4..






Tgh sibuk2 m'google,ttbe2 aku terserempak ngn pic2 di ats.
So,nk share la ngn kwn2 di sini.
Nk tergelak ade,mengagumi pn ade.
Sungguh kreatif demeh ni!
Aku syuke... (^_^)


p/s: pic last yg paling sempoi.bajet comey..hahahahha =D

Monday, March 9, 2009

BuDak Comey




Yuhu...........
Mana lg comel??
hehe
yg kanan tu nur aleesa damia.. anak buah baru.
cute mcm akak dia yg sblh kiri tu sofea hamani..
(^_^)

P/s: korg bla lg nk dapat baby?huhu

Friday, March 6, 2009

TERBAEKKK...


slh satu cara terbaek utk tnjuk kn kasih syg pd
sume org yg penting dlm hidup kite.
mak,abah,adk beradik,kwn2,sape2 jelah.
sy syg KORANG SEMUA (^_^)

MENARIK for today 3..










SUBHANALLAH..
indah kn ciptaan TUHAN (^_^)
bes woo klo dpt tgk sndri tmpt2 cmni.
lg2 ngn org tercyg.cewah!
pape pn,1hr nnt aku ngt nk 'tgkp' DSLR seketul.
amacm?mantop kn?hehehe

p/s: save as utk wallpaper pn mantopp.. ;p