Cari ape?

Tuesday, June 23, 2009

Coretanku..

Hmm...sekarang dkt umah dah ada baby baru,tp bukan baby aku..haha baby akak yang 2nd. Anak 1st dia.. laki plak tu.cumel.... nama beliau, Muhammad haziq Danial. Dlm gambar ney umur 1 ari..hehe


beliau telah dipocongkan secara tidak sengaja..


Haziq ada kawan,nama dia Nur aleesa Damia,ney anak no2 akak yang sulung..umur 5bulan..
cumel sgt..bulat jer muka dia..hehe kalau dukung dia sakit gigi aku..coz geram sgt budak cumel ney yang semakin bulat..hehe

Walaupun hari bapa dah berlalu,untuk dlm blog ney aku nk wish jgk kt my father.. huhu setiap hari adalah hari bapa... ney gambar abah,orang kata mcm muka abah muda2..betul ke??hehe masa abah ambil gambar ney,aku pn xwajud lg. Eh..jgn tersilap plak,yang kanan kat bawah ney aku,kiri tu abah...hehe


Abah pernah berkhidmat dengan ATM dulu..ramai kawan baik dia gugur masa pertempuran dengan komunis dulu.. Tp sayangla,abah xsempat nk tembak Chin Peng dulu..hahaha

Amacam,ganas x??hehe mcm mna abah blh minat tentera,anak minat polis.. tp dulu la..hehe Kita mst bangga ayah yang pernah berjuang mempertahankan negara satu ketika dulu,kn, kn?.. masih x terlewat dlm blog ney nk ucap "selamat hari bapa" buat abah..huhu

Ney la Klinik kesihatan tempat aku membesar..lahir pn kt sini.. Klinik Kesihatan Sungai kerang. Nama lama Pusat kesihatan Kecil Sg Kerang.. 10thn juga duk kat sini. Sekarang dah besar Klinik ney..da cantik..
Thnks sebab sudi baca coretan yg xseberapa..kan da cakap,xsuka taip panjang2..gambar je lebih. Kalu time Final exam tu kira terpaksa la tulis panjang2..hehehe k,daa.... :p

9 comments:

kelambuharimau said...

abah ko mesti marah sebab anuar ibrahim nak bawa masuk chin peng kembali ke malaysia

haruan tasek said...

abah ko dulu berapa melayu

lionteen said...

wah..
mngimbau kmbali yah zaman dolu2..
hehe..

btw,eppy father's day tuk ayh kamu yah..

sHaH said...

huhuhu..
hensem macam abah dia gak..

comeynyer baby tuh..
kalo dapat kat aku, siap la pipi dia..

sYahIdA said...

ape kaba abah? =)

KyRa CrysTal PinK said...

antara haziq n pak su dia time baby, saper lg comel?? hehe

KyRa CrysTal PinK said...

anak2 saudara syg semua cute2.. mcm pak su diorng la..hehe

nadxoxo said...

comeynye baby..mata bulat!! geramm!

cik tika said...

oowwhh.
ingatkan lahir kat perak.