Cari ape?

Sunday, August 23, 2009

Telur Ayam 2












P/s: Hmm..gambar No 6 n 9 tu mcm real jer?Try la buat mcm tu..huhu

Saturday, August 15, 2009

Ultraman Bukan Penyelamat


Yg ney baru btul penyelamat..haha
Pertarungan yang sengal

P/S: Uikh.. tengok gambar ney mcm org giler jadinya,tergelak aku sorang2.mmg xblh belah.haha mmg betul pertarungan yang sengal. Inila gambaran sebenar seekor kucing yang menyelamatkan dunia ketika diserang raksasa.. persoalannya,mana pergi ULTRAMAN???huh.. ;p

illustration






Sunday, August 9, 2009

Di Malaysia

Bila dah tulis mcm kt atas tu ada tak samaph?huhu tapi bila ditulis "Dilarang membuang sampah, denda RM2000" penuh je sampah kat sign board tu.. agak2nya kat malaysia ney semua sign board pasal samaph kena buat mcm kt atas ney bukan mcm kat bawah ney.hehe


Nampak?betul kan?hehe

Kesesakan yang melampau. Mungkin semua lampu hijau..hehe

Peace! hehe beliau dalam perjalan ke tempat kerja

Dah mcm lori hantu,mana pintu?ney cmfrm xada tayar spare.haha

Tuesday, August 4, 2009

Sky Walk








P/s: Gayat giler.. da la tinggi dr klcc..huhu

Sunday, August 2, 2009

How to paint your house
















P/s: Wow...menarik.. mcm real kan?