Cari ape?

Saturday, January 30, 2010

undang2 untuk burung?

Patut ke sign board ney ada dkt Malaysia?









P/s: undang2 burung pun ada :P

Thursday, January 28, 2010

Apa korg rasa?


Apa korg rasa kalau kena dkt korg?hahaha :P





P/s: pastikan perut kosg kalau naik roller coaster :P

suicide


P/s: ikan pn tahu bunuh diri :P

Tuesday, January 26, 2010

blog OH blog



Hye!
thnks pd yg komen n bg emel
ak akn terus hidupkn blog ney dgn entri2 menarik
tp xsekerap sblm ney
hope dapat bkongsi dgn korg semua gambar2 n
artikel menarik kt blog ney
sbb ada bbrp komen dr follower
buat ak xblh ttp blog ney :P


P/s: skang tgh bz, nnt ak update utk korg semua :-)


Saturday, January 9, 2010

Haruskah...




Haruskah blog ini terus bernafas?????



kadang2 agak payah menguruskan blog ini bersendirian. So mgkn blog ini akan memperlahankan denyutan nadinya xlama nnt (mungkin juga akan terhenti) Teeeetttttttttttttttttttttttttttttttttt........................... hehehe
best kalau kita ada sebuah blog yang indah,itu menjadi satu kepuasan buat diri kita apatah lagi kalau itu mampu membuat orang ketawa walaupun kita sedih~


Thnks pada semua Visitors yg selama ney xhenti keluar masuk blog ni. Dimulakan dengan januari,perlukah blog diakhiri dengan januari?owh.. tidak sayangnya aku kt blog ney ibarat spongebob sayangkan patrick.. :-(

secara umumnya ney blog pertama aku dr 3 blog yg aku ada. 1blog personal n Cinta (aku private kn),1blog politikn/pelajaran/agama n 1 lg blog ini yg tgh korg baca :P
haha..

banyaknya blog aku..oooppsss..lupa 1 lagi wordpress..
tp ini blog paling aktif... isshhh..xbaik tamak zul~ :P

Hampir genap setahun aku post benda merepek dlm blog ney untuk buat korg tersenyum
kalau xtersenyum jgk xtawu la..boleh geng dgn raja thailand..xpenah senyum..muahaha oopsssss...hehe

terima kasih buat semua yg menyokong blog yg xseberapa ney n Tq jgk buat visitor dr Egypt,sydney,shaffield,india,Riyadh,singapore,Indonesia,UsA n lain2
yg xku sebut.. aku tawu sape korg..hehe
tQ la jd pengunjung tetap ya~
&
yg paling istimewa buat follower blog ney

I luv u all~

lepas ney aku aku ada tanggungjawab besar nk pikul dan xterpikul..hehe keja & study insyaallah.. kalau ikut perancangan hjg bulan 2 myb aku mula keja,then makin btambah10x bz la jawabnya.. insyaallah..lepas genap 1thn keja aku akn smbung bljar..
coz aku cemburu dengan seseOrang..hah?seseOrang?hehe


haritu aku ada terbaca dlm 1 blog, dia pn nak tutup blog jugak... sebabkan aku minat ayat dia tulis,aku copy n paste kat blog ney tanpa izin dia. Tawu kenapa?sbb dia da tutup blog mcm mana nk minta izin dia??haha:

Assalamualaikum warrahmatullahiwabarakatuh...

PERHATIAN!!!
PERHATIAN !!!
PERHATIAN!!!

kepada semua:
pembaca2...peminat2 ...pengikut2...pengunjung gelapku...
dengan ini,
saya, selaku tuan punya hak milik terpelihara blog ini
ingin mengumumkan
PENUTUPAN BLOG
mungkin secara sementara (mungkin selama-lamanya)
mulai dari tarikh dan masa post ini dibuat...

tetapi....
tetapi anda semua jangan risau...
saya tidak akan hampakan kalian semua...
saya masih akan menulis blog saya secara suka hati saya...
dan secara suka hati kalian juga...

(p/s: ayat yg dipetik dr sebuah blog yg aku follow dulu..suka aku ayat ney..haha)

aku mungkin akan terus post entri kt blog ney
tentang apa yg aku nk tulis
tp mungkin jarang-JARANG..hehe
okla.. thnks untuk semua
n org yg pernah bantu aku buat blog ni..
hope korg pernah tersenyum sekurang2nya sekali
masa berkunjung ke blog yg xseberapa ney...




Salam~ (^_^)





P/s: aci2... (9 Jan 2010 5.45am)

Faces of money

Minangkabau pn ada?huhu

ney mcm apa ek?
Hip hop

mcm pahlawan melayu pn ada :p

tie








P/s: nk blajar buat jugak guna duit monopoly..muahaha

Thursday, January 7, 2010

kuliah..









P/s: suasana kuliah selepas habis cuti sem.. haha tp bkn kt malaysia kot...:p

Monday, January 4, 2010

fesyen apa ney?






P/s: pelik,tapi benar...

Sunday, January 3, 2010

International symbol of marriage

Setelah 5thn hangat dibahaskan,gambar kt ats ney simbol yg melambangkan perkahwinan yg diluluskan pd 21 april 2005.. mcm pelik je simbol tu,nape laki tu melutut sambil serah kad kredit???haha assigment utk korg semua..jwb sendiri :p




ney gambar apa plak??hmm.. barangkali simbol kebahagiaan... (^_^)



P/s: Salam tahun baru 2010.. (^_^)

Saturday, January 2, 2010

UFO?

barangkali budak ney igt ufo wujud..hehe





P/s: mcm real je Ufo tu?hehe