Posts

Showing posts from March, 2009

CUCI cuci MATA..

Image
Kalau korang perasan,kt blog ni aku byk ltk gamba2 yg swit n nice utk pndgan mata.
Semua gambar2 ni SANGAT lah CANTIK (bg aku lah) utk di print
sebagai penghias dinding kt umah @ penghias skrin desktop korang.huhu..
So,hr ni meh aku b'share lagi pic2 yg menarik.
Disebabkan dunia kita semakin panas dan byk sgt kempen pasal alam sekitar,
TEMA kita pada hr ini..
TERIMALAH....









P.O.K.O.K






SUBHANALLAH..
cantik kan? (^_^)




sErAmmm...

Image
Korang prasan x?
Ape dak tu buat ats tu?
Pehh..!
Meremang seh...huhu~

KAMU MANIS seperti gula..~

Image
saya sgt syuke.. (^_^)

p/s: kurangkn gula dlm mkanan.nnt kene kncing manis.haa..xtau... ;P

MENARIK for today 6 (Tahun 3000 (Y3K) )

Image

MENARIK for today 5

SAM: Kenapa kamu cakap minum susu segar boleh bawa maut?
DOL: Sebab semalam semasa aku tengah minum,lembu tu terajang aku. Nasib baik tak mati.

------------------------------------------------------

SAM: Apasal ko marah kat tokey kedai 2 Ringgit tu?
DOL: Sebab dia tipu. Aku beli 3 barang dia mintak 6 ringgit. Kata kedai 2 Ringgit

------------------------------------------------------

SAM: Kau kata binatang peliharaan kau mati lemas? Mana kau tau dia mati lemas?
DOL: Sebab aku bela ikan emas. aku jumpa ia mati dalam air!

------------------------------------------------------

SAM: Semalam aku nampak hantu!
DOL: Uih! kau terkejut tak?
SAM: Taklah.... hantu tu yang terkejut tengok aku.
DOL: Mana kau tahu?
SAM: Aku tengok muka dia pucat semacam jer....

------------------------------------------------------

SAM: Apasal kopi yang kau buat ni rasa masin?
DOL: Gula dah habis!
SAM: Yang kau pergi campur garam apasal?
DOL:Kan aku kata, sebab gula dah habislah

------------------------------------------------------

S…
Image

MENARIK for today 4..

Image
Tgh sibuk2 m'google,ttbe2 aku terserempak ngn pic2 di ats.
So,nk share la ngn kwn2 di sini.
Nk tergelak ade,mengagumi pn ade.
Sungguh kreatif demeh ni!
Aku syuke... (^_^)


p/s: pic last yg paling sempoi.bajet comey..hahahahha =D

BuDak Comey

Image
Yuhu...........
Mana lg comel??
hehe
yg kanan tu nur aleesa damia.. anak buah baru.
cute mcm akak dia yg sblh kiri tu sofea hamani..
(^_^)

P/s: korg bla lg nk dapat baby?huhu

TERBAEKKK...

Image
slh satu cara terbaek utk tnjuk kn kasih syg pd
sume org yg penting dlm hidup kite.
mak,abah,adk beradik,kwn2,sape2 jelah.
sy syg KORANG SEMUA (^_^)

MENARIK for today 3..

Image
SUBHANALLAH..
indah kn ciptaan TUHAN (^_^)
bes woo klo dpt tgk sndri tmpt2 cmni.
lg2 ngn org tercyg.cewah!
pape pn,1hr nnt aku ngt nk 'tgkp' DSLR seketul.
amacm?mantop kn?hehehe

p/s: save as utk wallpaper pn mantopp.. ;p