Posts

Showing posts from March, 2018

Masih Bernafas...

Image
Assalamualaikum..
Hello, hai.. dah lama tak update blog ni, Mujurlah masih ingat password ni.. Alhamdulillah bukan apa, sibuk sangat dengan hidup ni. hahaha.. Sejak dah habis buat PJJ ni rasa lapang hidup. Itu baru degree belum lagi PhD kn? hahaha. Sekarang baru ada masa nak update blog.. yela last updated pun 2016.. haha sekarang 2018.. hmm.. So bila dah bosan boleh la update blog, rasa mcm nak berfalsafah pulak hahaha. Lepas ni boleh la berblogging macam biasa.. siapa yang masih hidup lagi blog dia silalah tinggalkan jejak ye.. hahaha ok lah besok kita update dengan topik pertama sejak 2 tahun tak post apa2 hehe