Posts

Showing posts from August, 2009

Telur Ayam 2

Image
P/s: Hmm..gambar No 6 n 9 tu mcm real jer?Try la buat mcm tu..huhu

Ultraman Bukan Penyelamat

Image
Yg ney baru btul penyelamat..haha
Pertarungan yang sengal

P/S: Uikh.. tengok gambar ney mcm org giler jadinya,tergelak aku sorang2.mmg xblh belah.haha mmg betul pertarungan yang sengal. Inila gambaran sebenar seekor kucing yang menyelamatkan dunia ketika diserang raksasa.. persoalannya,mana pergi ULTRAMAN???huh.. ;p

illustration

Image

Di Malaysia

Image
Bila dah tulis mcm kt atas tu ada tak samaph?huhu tapi bila ditulis "Dilarang membuang sampah, denda RM2000" penuh je sampah kat sign board tu.. agak2nya kat malaysia ney semua sign board pasal samaph kena buat mcm kt atas ney bukan mcm kat bawah ney.hehe


Nampak?betul kan?hehe

Kesesakan yang melampau. Mungkin semua lampu hijau..hehe

Peace! hehe beliau dalam perjalan ke tempat kerja

Dah mcm lori hantu,mana pintu?ney cmfrm xada tayar spare.haha

Sky Walk

Image
P/s: Gayat giler.. da la tinggi dr klcc..huhu

How to paint your house

Image
P/s: Wow...menarik.. mcm real kan?