Posts

Showing posts from June, 2009

Nasib Si Tikus

Image
Tikus yang dalam kesesatan

senaman terakhir seekoR tikus

Saat2 terakhir kehidupan seekor tikus

Gurauan terakhir seekor tikus

Tikus yang berani

Tragedi sang tikus...

Coming Soon?

Image
P/s: ada sape2 kaki wayang?bila citer ney nk keluar???? :p

Beg plastik

Image
P/s; Mcm real je kn? ;p

i'm loving it !

Image
Amacam?Jomla gi McD..hehehe



P/s: kata nk boikot?:P

Menu Hari Ini

Image
P/s: bertambah selera kalau mcm ney.. ;p

Apa motif Singa ney?

Image
P/s: mungkin tayar ney pernah langgar ekor singa tu kot. :p

Jom survey Restoran ney.

Image

Sekadar merapu..

Image
Pertandingan ayam berkokok (sekadar gambar hiasan,hehe)


Anda perlu mencuba

Pernah berlaku

mari menderma

Apa pendapat korang?

Image
mcm fasha sandha..hahaha


P/s: tengok dari kiri,bukan dari kanan..hehehe

Coretanku..

Image
Hmm...sekarang dkt umah dah ada baby baru,tp bukan baby aku..haha baby akak yang 2nd. Anak 1st dia.. laki plak tu.cumel.... nama beliau, Muhammad haziq Danial. Dlm gambar ney umur 1 ari..hehe


beliau telah dipocongkan secara tidak sengaja..


Haziq ada kawan,nama dia Nur aleesa Damia,ney anak no2 akak yang sulung..umur 5bulan..
cumel sgt..bulat jer muka dia..hehe kalau dukung dia sakit gigi aku..coz geram sgt budak cumel ney yang semakin bulat..hehe

Walaupun hari bapa dah berlalu,untuk dlm blog ney aku nk wish jgk kt my father.. huhu setiap hari adalah hari bapa... ney gambar abah,orang kata mcm muka abah muda2..betul ke??hehe masa abah ambil gambar ney,aku pn xwajud lg. Eh..jgn tersilap plak,yang kanan kat bawah ney aku,kiri tu abah...hehe


Abah pernah berkhidmat dengan ATM dulu..ramai kawan baik dia gugur masa pertempuran dengan komunis dulu.. Tp sayangla,abah xsempat nk tembak Chin Peng dulu..hahaha

Amacam,ganas x??hehe mcm mna abah blh minat tentera,anak minat polis.. tp dulu la..hehe Kita…