Posts

Masih Bernafas...

Image
Assalamualaikum..
Hello, hai.. dah lama tak update blog ni, Mujurlah masih ingat password ni.. Alhamdulillah bukan apa, sibuk sangat dengan hidup ni. hahaha.. Sejak dah habis buat PJJ ni rasa lapang hidup. Itu baru degree belum lagi PhD kn? hahaha. Sekarang baru ada masa nak update blog.. yela last updated pun 2016.. haha sekarang 2018.. hmm.. So bila dah bosan boleh la update blog, rasa mcm nak berfalsafah pulak hahaha. Lepas ni boleh la berblogging macam biasa.. siapa yang masih hidup lagi blog dia silalah tinggalkan jejak ye.. hahaha ok lah besok kita update dengan topik pertama sejak 2 tahun tak post apa2 hehe

i'm back...

Assalammualaikum... Hai.. Agak lama tak update blog ni.. dah 4 tahun rasanya... mujurlah masih ingat password huhu... bila tengok balik page ni macam kelakar pun ada. Rasanya macam nak berblogging balik.. haha tapi tau nak nak update ape. Ada idea tak?? Haha rasanya nak jadikan blog ni sebagai diari pulak untuk menggantikan facebook yg semakin membosankan haha.. ok.buat blogger2 sana tu rajin2 lah singgah dan komen... haha ok bye..  ☺

menterjemahkan kehidupan lalat

Image
ibu kandungnya


nk guna toilet jugak..


perlukan swimming pool



riadah



kelas nyanyian



bersukan untuk sihatkan badan



equestrian



P/s: haha... terbaek!

sungai atas sungai?

Image
P/s: kalaulah berlaku gempa bumi, mcm mana yerk???? ;-)

rock!

Image
P/s: kucing tu nampak lagi garang.

pertukaran jantina

Image
P/s: jangan tertipu yer?haha

David Beckham seorang yahudi?

Image
Gambar2 ini diambil ketika beliau menghadiri pengkebumian datuknya sblm ini..





P/s: Ramai wanita2 yang meminatinya..haha