Posts

Showing posts from January, 2010

undang2 untuk burung?

Image
Patut ke sign board ney ada dkt Malaysia?









P/s: undang2 burung pun ada :P

Apa korg rasa?

Image
Apa korg rasa kalau kena dkt korg?hahaha :P





P/s: pastikan perut kosg kalau naik roller coaster :P

suicide

Image
P/s: ikan pn tahu bunuh diri :P

blog OH blog

Image
Hye!
thnks pd yg komen n bg emel
ak akn terus hidupkn blog ney dgn entri2 menarik
tp xsekerap sblm ney
hope dapat bkongsi dgn korg semua gambar2 n
artikel menarik kt blog ney
sbb ada bbrp komen dr follower
buat ak xblh ttp blog ney :P


P/s: skang tgh bz, nnt ak update utk korg semua :-)


Haruskah...

Image
Haruskah blog ini terus bernafas?????



kadang2 agak payah menguruskan blog ini bersendirian. So mgkn blog ini akan memperlahankan denyutan nadinya xlama nnt (mungkin juga akan terhenti)Teeeetttttttttttttttttttttttttttttttttt........................... hehehe
best kalau kita ada sebuah blog yang indah,itu menjadi satu kepuasan buat diri kita apatah lagi kalau itu mampu membuat orang ketawa walaupun kita sedih~

Thnks pada semua Visitors yg selama ney xhenti keluar masuk blog ni. Dimulakan dengan januari,perlukah blog diakhiri dengan januari?owh.. tidak sayangnya aku kt blog ney ibarat spongebob sayangkan patrick.. :-(

secara umumnya ney blog pertama aku dr 3 blog yg aku ada. 1blog personal n Cinta (aku private kn),1blog politikn/pelajaran/agama n 1 lg blog ini yg tgh korg baca :Phaha..

banyaknya blog aku..oooppsss..lupa 1 lagi wordpress..tp ini blog paling aktif...isshhh..xbaik tamak zul~ :P

Hampir genap setahun aku post benda merepek dlm blog ney untuk buat korg tersenyumkalau xtersenyum jgk…

Faces of money

Image
Minangkabau pn ada?huhu

ney mcm apa ek?
Hip hop

mcm pahlawan melayu pn ada :p

tie








P/s: nk blajar buat jugak guna duit monopoly..muahaha

kuliah..

Image
P/s: suasana kuliah selepas habis cuti sem.. haha tp bkn kt malaysia kot...:p

fesyen apa ney?

Image
P/s: pelik,tapi benar...

International symbol of marriage

Image
Setelah 5thn hangat dibahaskan,gambar kt ats ney simbol yg melambangkan perkahwinan yg diluluskan pd 21 april 2005.. mcm pelik je simbol tu,nape laki tu melutut sambil serah kad kredit???haha assigment utk korg semua..jwb sendiri :p




ney gambar apa plak??hmm.. barangkali simbol kebahagiaan... (^_^)



P/s: Salam tahun baru 2010.. (^_^)

UFO?

Image
barangkali budak ney igt ufo wujud..hehe





P/s: mcm real je Ufo tu?hehe