Cari ape?

Loading...

Saturday, August 20, 2016

i'm back...

Assalammualaikum... Hai.. Agak lama tak update blog ni.. dah 4 tahun rasanya... mujurlah masih ingat password huhu... bila tengok balik page ni macam kelakar pun ada. Rasanya macam nak berblogging balik.. haha tapi tau nak nak update ape. Ada idea tak?? Haha rasanya nak jadikan blog ni sebagai diari pulak untuk menggantikan facebook yg semakin membosankan haha.. ok.buat blogger2 sana tu rajin2 lah singgah dan komen... haha ok bye..  ☺

Wednesday, November 21, 2012

MY WEDDING (07/09/2012)


 Debaran akad nikah dah hilang :-)

 
Ketibaan raja sehari bertemu permaisuri hati :-)
 Bersama dayang2 comel sofea hamani & nur aleesa damia


 
 our pengapit, Firdaus & nur fatihah



 seriez je kn?haha



 da mcm agong plak :p







alhamdulillah... semuanya berjalan dengan lancar. Terima kasih sgt2 kepada kawan2 yang sudi hadir pada majlis kami di dua2 belah pihak. now, dah bergelar "en" la kn :P. hmm.kepada yang ingin menonton video akad nikah kami boleh toton melalui link berikut: http://www.youtube.com/watch?v=CnNKqLr48mw  atau yang ingin menonton video majlis resepsi kami juga boleh layari link berikut: http://www.youtube.com/watch?v=_aM-gJkV-cA  

P/s: Doakan kebahagian kami kekal dan bahagia hingga ke syurga :-)


Wednesday, April 4, 2012

menterjemahkan kehidupan lalat



ibu kandungnya


nk guna toilet jugak..


perlukan swimming pool



riadah



kelas nyanyian



bersukan untuk sihatkan badan



equestrian



P/s: haha... terbaek!

Monday, December 5, 2011

sungai atas sungai?






P/s: kalaulah berlaku gempa bumi, mcm mana yerk???? ;-)

Wednesday, November 9, 2011

rock!


P/s: kucing tu nampak lagi garang.

Sunday, October 16, 2011

pertukaran jantina











P/s: jangan tertipu yer?haha

Friday, October 14, 2011

David Beckham seorang yahudi?



Gambar2 ini diambil ketika beliau menghadiri pengkebumian datuknya sblm ini..





P/s: Ramai wanita2 yang meminatinya..haha