Cari ape?

Saturday, January 9, 2010

Haruskah...




Haruskah blog ini terus bernafas?????



kadang2 agak payah menguruskan blog ini bersendirian. So mgkn blog ini akan memperlahankan denyutan nadinya xlama nnt (mungkin juga akan terhenti) Teeeetttttttttttttttttttttttttttttttttt........................... hehehe
best kalau kita ada sebuah blog yang indah,itu menjadi satu kepuasan buat diri kita apatah lagi kalau itu mampu membuat orang ketawa walaupun kita sedih~


Thnks pada semua Visitors yg selama ney xhenti keluar masuk blog ni. Dimulakan dengan januari,perlukah blog diakhiri dengan januari?owh.. tidak sayangnya aku kt blog ney ibarat spongebob sayangkan patrick.. :-(

secara umumnya ney blog pertama aku dr 3 blog yg aku ada. 1blog personal n Cinta (aku private kn),1blog politikn/pelajaran/agama n 1 lg blog ini yg tgh korg baca :P
haha..

banyaknya blog aku..oooppsss..lupa 1 lagi wordpress..
tp ini blog paling aktif... isshhh..xbaik tamak zul~ :P

Hampir genap setahun aku post benda merepek dlm blog ney untuk buat korg tersenyum
kalau xtersenyum jgk xtawu la..boleh geng dgn raja thailand..xpenah senyum..muahaha oopsssss...hehe

terima kasih buat semua yg menyokong blog yg xseberapa ney n Tq jgk buat visitor dr Egypt,sydney,shaffield,india,Riyadh,singapore,Indonesia,UsA n lain2
yg xku sebut.. aku tawu sape korg..hehe
tQ la jd pengunjung tetap ya~
&
yg paling istimewa buat follower blog ney

I luv u all~

lepas ney aku aku ada tanggungjawab besar nk pikul dan xterpikul..hehe keja & study insyaallah.. kalau ikut perancangan hjg bulan 2 myb aku mula keja,then makin btambah10x bz la jawabnya.. insyaallah..lepas genap 1thn keja aku akn smbung bljar..
coz aku cemburu dengan seseOrang..hah?seseOrang?hehe


haritu aku ada terbaca dlm 1 blog, dia pn nak tutup blog jugak... sebabkan aku minat ayat dia tulis,aku copy n paste kat blog ney tanpa izin dia. Tawu kenapa?sbb dia da tutup blog mcm mana nk minta izin dia??haha:

Assalamualaikum warrahmatullahiwabarakatuh...

PERHATIAN!!!
PERHATIAN !!!
PERHATIAN!!!

kepada semua:
pembaca2...peminat2 ...pengikut2...pengunjung gelapku...
dengan ini,
saya, selaku tuan punya hak milik terpelihara blog ini
ingin mengumumkan
PENUTUPAN BLOG
mungkin secara sementara (mungkin selama-lamanya)
mulai dari tarikh dan masa post ini dibuat...

tetapi....
tetapi anda semua jangan risau...
saya tidak akan hampakan kalian semua...
saya masih akan menulis blog saya secara suka hati saya...
dan secara suka hati kalian juga...

(p/s: ayat yg dipetik dr sebuah blog yg aku follow dulu..suka aku ayat ney..haha)

aku mungkin akan terus post entri kt blog ney
tentang apa yg aku nk tulis
tp mungkin jarang-JARANG..hehe
okla.. thnks untuk semua
n org yg pernah bantu aku buat blog ni..
hope korg pernah tersenyum sekurang2nya sekali
masa berkunjung ke blog yg xseberapa ney...




Salam~ (^_^)





P/s: aci2... (9 Jan 2010 5.45am)

9 comments:

Nazz@Purple said...

All the best=)

pewiit..gambar dr sisi tu..nampak cam Aqasha la..

miss bla bla said...

loh, knp lak wehs?? x best r mcm ni..

miss bla bla said...

loh, knp lak wehs?? x best r mcm ni..

Zorro said...

Apa ni Bro....Baru umur 22 dah pandai nak "Give up,Give up..!!!"
Steady sikit lah...U r still young,
cari geng blogger mcm The Unspinners,ke or GAP,mesti boleh jalan punya....tapi kepala mesti sama,satu wavelength..!!kalau tidak
punah ranah juga...
If u QUIT now,maknanya u r a Quitter-Forever......!!!!!
CARI SOME CREATIVE SOLUTION & GROW UP!!!!!....dari ZorroTeam Malaysia

Zorro said...

Apa ni Bro....Baru umur 22 dah pandai nak "Give up,Give up..!!!"
Steady sikit lah...U r still young,
cari geng blogger mcm The Unspinners,ke or GAP,mesti boleh jalan punya....tapi kepala mesti sama,satu wavelength..!!kalau tidak
punah ranah juga...
If u QUIT now,maknanya u r a Quitter-Forever......!!!!!
CARI SOME CREATIVE SOLUTION & GROW UP!!!!!....dari ZorroTeam Malaysia

miss bla bla said...

ha tol2, aku setuju ngan zorro..ala, xyah r stop wehs..x best r mcm ni..tp kalo ko nk tutup gak, aku redo jelah..

♥ p a n y ♥ said...

lorr

det said...

bro, cek email.

Are'Ja_(",) said...

lor...sampai sini je ke? takper lah..mungkin de masa utk berehat..hehe..klu windu bloggers..post lar entry kat blog kamu ni ya!
ok..all the best!